Vép Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
2022. augusztus 12.  Klára
Tündérkert_2015
VÉP
.hu
Megosztás

Bóbita Óvodai Egyesület

Vezető: Szalai Katalin
Telefonszám: 06/94/353-822
Cím: 9751 Vép, Szent Imre u. 1.

Bemutatkozás

Az egyesület 1990-ben szülői kezdeményezésre jött létre. Az egyesület alapítói elhatározták, hogy civil szervezetként segítik az önkormányzati fenntartású Vépi Napközi Otthonos Óvoda tevékenységét és működését.
Az alapítás óta látványos gyarapodás történt.
A rendszeresen befizetett tagdíjak, az önkormányzattól kapott támogatásokból a gyerekek részére képességfejlesztő játékok beszerzésére nyílt lehetőség. Bővítettük a mozgásfejlődést elősegítő tornaszereket, kicseréltük az udvari játékokat. Az óvodai bútorzatban is csere történt, szép praktikus asztalokat kaptak a gyerekek, és galériákat készíttettünk. Uszodabérlet vásárlásával és útiköltség térítéssel járultunk hozzá a gyermekek egészséges életmódjának kialakításához.

Az egyesület célja: az egészséges életmód, kultúra igényeinek kielégítése, valamint a szociális, értelmi, esztétikai fejlesztés érdekében tevékenykedik, az alábbi célok, szempontok és feladatok alapján:

  • az óvodás gyermekek szüleinek anyagi és személyes segítése,
  • az óvodások jobb körülményeinek megteremtése,
  • bábelőadások, műsorok, kirándulások, ünnepségek szervezése,
  • hagyományok ápolása, pályázatok készítése, az óvoda eszközeinek fejlesztése.

A nagycsoportosok minden évben kirándulnak, ami nagy élményt jelent számukra. A gyermeknap megrendezéséhez szükséges eszközök, anyagok beszerzését vállalja az egyesület. Nagy segítséget jelent, hogy 2002. évtől jogosulttá váltunk az SZJA 1 %-ra, mely összeg nagy lendületet adott az egyesület működéséhez.

 

Vissza
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a város eseményeiről, programjairól!
Térkép
Legfrissebb galériák