Vép Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
2024. március 29.  Auguszta
Tündérkert_2015
VÉP
.hu
Megosztás
2021. ápr. 06.

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása lakossági adatgyűjtésről

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint a hivatal elnöke 2021-re engedélyezett - a korábbi évek gyakorlata szerint - egy önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvétel

Tisztelt Lakosság!

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint a hivatal elnöke 2021-re engedélyezett - a korábbi évek gyakorlata szerint - egy önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt.

A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők: 1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei – havi rendszerességű

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft.(Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel adatszolgáltatóiknak felajánlják a telefonon keresztüli válaszadást, valamint egyes adatgyűjtések esetében kérik a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségének előnyben részesítését.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében. A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal az előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen adnak további felvilágosítást.
Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található
Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

 

Vépi Közös Önkormányzati Hivatal



 

Vissza
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a város eseményeiről, programjairól!
Térkép
Legfrissebb galériák