Vép Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
2024. március 28.  Gedeon
Tündérkert_2015
VÉP
.hu
Megosztás
2021. dec. 20.

Közlemény az M86 gyorsforgalmi út Körmend (M80) - Szombathely-Zanat kelet (M86) közötti szakasz létesítésére kiadott környezetvédelmi engedély módosításáról

Tisztelt Lakosság!

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából Balogh Imre, a Tura-Terv Mérnökiroda Kft.-Főmterv Mérnöki Tervező Zrt.- Speciálterv Építőmérnöki Kft. közös ajánlattevők projektvezetője a Pest Megyei Kormányhivatal Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály részére 2021. november 23. napján benyújtott kérelmében a Kormányhivatal által, az M86 gyorsforgalmi út Körmend (M80)-Szombathely-Zanat kelet (M86) közötti szakasz létesítésére PE/KTFO/3138-73/2021. számú határozattal kiadott környzetvédelmi engedély módosítását kérte.

A  nyomvonallal érintett települések felsorolása, a módosítás által érintett település és további fontos információk megtalálhatók a csatolt dokumentumban.

A kérelem és a mellékleteként benyújtott, valamint a hiánypótlási dokumentáció elektronikus úton elérhetők a Kormányhivatal honlapján az alábbi linken:

http://kormanyhivatal.hu/hu/pest/kornyezetvedelmi-hirdetmenyek

 

Vépi Közös Önkormányzati Hivatal

Kapcsolódó mellékletek:
Közlemény Közlemény (1 MB)
Vissza
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a város eseményeiről, programjairól!
Térkép
Legfrissebb galériák