Vép Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
2024. április 19.  Emma
Tündérkert_2015
VÉP
.hu
Megosztás
2013. ápr. 12.

Mezőgazdasági Gazdaságszerkezeti Összeírás

A központi statisztikai hivatal 2013. június 1. és június 30. között mezőgazdasági Gazdaságszerkezeti Összeírást hajt végre mintavételes formában az ország 1500 településének kijelölt körzeteiben.

Az összeírás során a mezőgazdasági tevékenységhez használt földterületről, és vetésterületről, állat- épület- és gépállományról, továbbá a munkaerővel kapcsolatos adatokról, illetve néhány kiegészítő információról kell adatot szolgáltatni.

2013. május 15. és 26. között lehetőség nyílik arra, hogy a kérdőívet az adatszolgáltatók elektronikusan töltsék ki. Az ehhez kapcsolódó információkat május elején kapják meg azok a kijelölt körzetben szereplő adatszolgáltatók, akik a 2010. évi teljes körű Általános Mezőgazdasági Összeírás alkalmával a mezőgazdasági statisztikában a definiált mérethatárt elérték, és akiket ezek alapján gazdaságnak tekintettek. (Az így adatot szolgáltatókat az összeíró már nem fogja felkeresni.)

Az internetes kitöltési időszakban a kérdőív kitöltéséhez szükség esetén az érintett adatszolgáltatók részére számítógép használati lehetőséget és szakmai segítséget nyújtunk.

 

                                                                    Vépi Közös Önkormányzati Hivatal

 

Vissza
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a város eseményeiről, programjairól!
Térkép
Legfrissebb galériák