Vép Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
2024. július 14.  Őrs
Tündérkert_2015
VÉP
.hu
Megosztás

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Ez az oldal az, amit gondolom sokan átugranak, mert egy konkrét ok miatt keresik fel honlapunkat, így feleslegesnek találják azt, hogy köszöntőmet elolvassák. Tehát ezek a sorok nem nekik szólnak.

Ez a köszöntő ÖNNEK szól, aki meg akarja ismerni Vépet, vagy legalábbis több információt szeretne begyűjteni Vas megy legfiatalabb, 12. városáról. Vép 2009. július 1-óta újra város. S hogy miért újra, azt elolvashatja a település történelmének leírásából. http://vep.hu/tortenet.html

Egy köszöntő legyen rövid, lényegre törő, hogy ne vegye el a kedvet az oldal böngészésétől, hanem inkább ösztönözzön a „lapozgatásra"

Képviselő testületünk úgy határozott, hogy a vep.hu honlapot, melyet eddig a kistérség többi településével együtt gondoztak saját kézbe veszi, hogy kapja meg egyedi arculatát, legyen több információval, több vonzó lehetőséggel felöltöztetve.

Ennek szeretnénk eleget tenni, tehát bátran nézzen körül nálunk a háló világában, és utána szívesen látjuk városunkban. Fedezze fel a megyeszékhely közvetlen közelében értékeinket, sétáljon a várkastély parkjának évszázados fái alatt, keresse fel intézményeinket, nyisson be gyönyörű templomunkba, és garantáljuk, hogy minden szegletében városunknak talál valami érdekeset, egyedit, ami csak Vépre jellemző. Jöjjön el és kapcsolódjon ki sportcentrumunkban, ahol akár teniszezni is tud két kiváló pályánkon. Pihenjen aktívan, és ha előre jelzi, akkor meleg kemencével várjuk Önt és barátait és együtt süthetik meg kenyerüket, ételeiket.

Vépen mindig történik valami. Nézze meg program ajánlatainkat, vegyen részt rendezvényeinken, melyeket rendszeresen megtartunk. Kiemelt rendezvényünk minden éveben a Világ Közepe Fesztivál, melyet június vége július eleje időszakában rendezünk.

Városunk életében folyamatos a fejlődés, az újat, szebbet akarás mellett, a történelmi hagyományok megismerése és megismertetése is fontos szempont. Igyekszünk mindent feltárni, ami Véppel, vépi emberekkel kapcsolatos, jelentős lehet a múlt eseményeinek részletesebb, pontosabb megismeréséhez.

Természetesen nem csak a múltnak élünk, hanem a jövőnket is igyekszünk megalapozni, folyamatosan pályázunk az intézményeink felújítására, korszerűsítésére. A város képeit nézegetve Ön is megállapíthatja, hogy ez a tevékenységünk sikeres. Épül, szépül városunk. Köszönhetjük ezt azoknak a civil szervezeteknek, településünkön működő vállalkozásoknak is, akik sokat tesznek városunkért, de minden vépinek, akik jellemzően első hívásunkra jönnek segíteni, szívesen dolgoznak lakóhelyük építése - szépítése érdekében. Köszönöm ezt azoknak a korábbi vezetőknek, akik áldozatos munkájukkal szilárd alapokat építettek, és erre megfelelő irányok kijelölésével folyamatossá tették a fejlődés útját.

Köszönöm, hogy időt szakított rohanó világunkban arra, hogy e pár sort elolvasta, és kérem, ha városunkkal kapcsolatban kérése, véleménye van, azt bátran ossza meg velünk a vendégkönyv oldalain.

Kovács Péter   
polgármester

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a város eseményeiről, programjairól!
Térkép
Hirdetés
Legfrissebb galériák